13. Veljača 2015.
Lice-djeteta

U sklopu projekta „Senzibiliziranje vjerskih zajednica u Hrvatskoj za problematiku trgovine ljudima (poglavito ženama)“, održat će se tijekom 2014./2015. godine 9 edukativnih susreta o trgovini ljudima u 9 različitih vjerskih zajednica u gradu Zagrebu.

Četvrti edukativni susret bit će u Islamskom centru, Prilaz Safvet-bega Bašagića 1, Zagreb, 22. veljače 2015. od 14:00 do 17:00 sati.

Program susreta čini ispunjavanje različitih zadataka (upitnik, anketa, rad u skupinama, molitva) i izlaganje o temi trgovine ljudima.

Iako je ovaj susret namijenjen vjernicima islamske vjeroispovijesti, s radošću će o ovoj problematici promišljati i sa svim drugim vjernicima. Broj sudionica i sudionika na ovom susretu je ograničen, pa je potrebno prijaviti se kod voditeljice projekta, s. Stanke Oršolić na broj mobitela:

+385 98 1980037 ili email: stanka.orsolic@gmail.com.

Projekt je podržalo Europsko društvo žena u teološkom istraživanju – Hrvatska sekcija (ESWTR-CS), a financira Ekumenska inicijativa žena (EIŽ) iz Omiša. Cilj projekta je uvidjeti kako se vjerske zajednice mogu uključiti i pomoći oko problematike trgovanja ljudima koja nadilazi granice, vjere, kulture i narode.

 

S radošću Vas očekujemo!

 

s. Stanka Oršolić, iz Družbe sestara Naše Gospe – Zagreb

  Povratak na sve Vijesti