4. Rujan 2015.
Seminar Tematski usmjerene interakcije

Od 28. kolovoza do 1. rujna 2015. godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Splitu održan je seminar Tematski usmjerene interakcije (njem. Themenzentrierte Interaktion - TZI) prema Ruth C. Cohn koji je vodio ovlašteni trener prof. dr. sc. Matthias Scharer iz Innsbrucka u Austriji.

Naša sestra izv. prof. dr. sc. Thea Filipović, zaposlenica KBF Sveučilišta u Zagrebu, bila je jedna od troje prevoditelja i suvoditelja seminara, zajedno s izv. prof. dr. sc. Jadrankom Garmaz i prof. dr. sc. fra Antom Vučkovićem s KBF Sveučilišta u Splitu.

Na seminaru je sudjelovalo nekoliko profesora splitskog KBF-a, nekoliko postdiplomantica te vjeroučitelji/ce mentori/ce i stručne djelatnice Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije.

Na kraju osnovnog tečaja tematski centrirane interakcije, koji je bio usredotočen na temu živog učenja prema Ruth C. Cohn, sudionice i sudionici seminara koji se sastojao od 18 radnih jedinica, dobili su i odgovarajući certifikat Međunarodnog instituta za tematski centriranu interakciju „Ruth Cohn“. Certifikate im je uz voditelja i suvoditelje uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ante Mateljan.

Galerija slika: (kliknite na sliku za uvećanje)

  Povratak na sve Vijesti